Borra i betong i Solna

Drilliant Håltagning AB – borra i betong Solna

Dina experter för Betongborrning Håltagning Betongsågning

Behöver du hjälp att borra i betong och befinner dig i Solna? Välkommen till Drilliant Håltagning AB, din trygga partner för professionell betonghåltagning. Med erfaren personal och specialiserade verktyg erbjuder vi högkvalitativa och effektiva lösningar för alla dina byggprojekt. Vårt engagemang för kundnöjdhet och säkerhet gör oss till det självklara valet för dina byggprojekt.

Läs mer om oss här.

Borra i betong Solna

VILKA vi är

Drilliant Håltagning AB är experter inom håltagning och betongbearbetning. Vi är ett erfaret team som strävar efter att erbjuda de mest effektiva och precisa lösningarna för våra kunder. Vårt fokus ligger på hög kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet i varje projekt vi åtar oss.

Borra i betong Solna

Vad vi gör

Här finns specialistkompetens inom betong och håltagning. Inom företaget finns gedigen utrustning som vi använder för att utföra exakta och pålitliga arbeten. Vårt mål är att tillhandahålla effektiva lösningar som lever upp till dina förväntningar.

Borra i betong Solna

TJÄNSTER inom betong

Vi på Drilliant Håltagning AB erbjuder en rad högkvalitativa tjänster inom håltagning och betongbearbetning. Med fokus på effektivitet och precision utför vi betongborrning, betongsågning, kärnborrning och demolering med hjälp av avancerad utrustning och erfaren personal. 

Drilliant Håltagning AB

Virebergsvägen 8, 169 31 Solna
0739 310 383 - Jesper, 0739 307 643 - David
Följ oss på Instagram
Ett snabbt fixat jobb på morgonen. #håltagning #betongborrning #håltagningstockholm